Linda Klem - psykoterapeut, gestaltterapeut og coach, MNGF

Linda er utdannet gestalt psykoterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt i Oslo. Linda er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (MNGF), og forplikter seg dermed til Profesjonell faglig oppdatering (PFO), noe som også betyr at hun må gå i veiledning hos en godkjent sertifisert veileder. 

 

 

Linda er også utdannet Master i økonomi og ressursforvaltning fra Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås, med hovedkurs innen bla Organisasjon og ledelse.

 

HEL samtaleterapi og coaching ble stiftet i 2012, av Linda Klem og Nora Astrup Dahm, men fra og med høsten 2017 har Linda  eid og drevet HEL samtaleterapi og coaching alene. I tillegg til praksisen ved HEL samtaleterapi og coaching, arbeider Linda i Bærum kommune som rådgiver, der hun blant annet veileder lærlinger. Linda har også arbeidserfaring fra privat næringsliv, der hun arbeidet med blant annet prosjektarbeid, arbeidsmiljøundersøkelser, spørreundersøkelser, samt analyser av politiske prosesser. Linda har også arbeidet med karriereveiledning, og med barn med spesielle behov. Linda er opptatt av verdien i det å lære seg selv å kjenne, både på godt og vondt. Alle mennesker har et stort spekter av ressurser i form av egenskaper og erfaringer. Dersom man blir kjent med dette spekteret kan man ta mer bevisste valg som kan føre til ønsket endring og utvikling. Alle erfaringer er kunnskap og verdi som kan brukes til å komme gjennom nye utfordringer og fastlåste handlingsmønstere på en mer hensiktsmessig måte for deg selv.  

Linda er gift og har to barn.

Linda Klem2.jpg

Priser

 

Individual terapi og coaching: 1 time á 60 minutter kr. 875,-  Studenter, trygdede og andre kan få reduserte priser. Parterapi: 1 time á 60 minutter kr. 995,-

 

Bedrifter: Timespris kr. 1295,- eller etter avtale.

 

Gruppeterapi: ta gjerne kontakt dersom dere er en gruppe som ønsker å gå sammen. Grupper kan også arrangeres ved fortløpende påmelding, eller grupper som er annonsert på våre nettider/facebooksider. 

 

Timer som ikke avbestilles innen to - 2 - virkedager før, faktureres i sin helhet.